Over Officeplan

Het is altijd mooi als je van je passie je werk kunt maken. In combinatie met een enthousiast en vakbekwaam team maakt het ons succesvol en dit succes delen we graag met onze huidige en nieuwe klanten. Wij zijn gespecialiseerd in het volledig turn key op maat inrichten van je kantoor met voornamelijk jong gebruikt kantoormeubilair. Van 1 t/m 100+ werkplekken. Ergonomisch, trendy, stoer, chique, degelijk etc.. maar altijd met A merken van topkwaliteit en arbo gecertificeerd. 

Circulair inrichten

Circulair inrichten is niet alleen duurzaam maar ook zeer kosten  -en tijdsefficiënt. Wij verkopen jong A merk kantoormeubilair direct vanuit ons 4000m2 magazijn. Levertijden zijn kort  en flexibel omdat we altijd grote voorraden aanhouden. De prijzen liggen op circa 30% van de nieuwwaarden. 

Inrichten op maat 

Wij zijn bekend met het samenwerken met een facility manager, kantoorarchitect, projectmanager, directie of wie dan ook verantwoordelijk voor de inrichting van het kantoor. De inrichting kan geheel circulair zijn (refurbished kantoormeubilair) of hybride hetgeen een combinatie is van nieuw en hergebruikt kantoormeubilair. Daarnaast  voorzien wij bureaus en aanverwante items van desgewenste kleur bladen in diverse maatvoeringen. 

Onze missie 

Samen met de klant succesvol zijn en het succes delen. Dit bereiken we door de klant volledig te ontzorgen middels ruime keus, 1 stop shop, snelle levering, prijs en product garantie. En heel simpel afspraak is afspraak!

Klanten 

Wij zijn trots op onze klanten en die hebben we in alle soorten en maten. Van multinational, semi overheid, MKB tot aan de zzp-er. 

Inkoop, leegmaken kantoor 

Leegmaken en bezemschoon opleveren van kantoorpanden. Opkoop en afvoeren (overtollig) kantoormeubilair. Bij herinrichting kunnen we het oude meubilair dus tevens afvoeren.

Verhuur  

Indien u liever huurt in verband met spreiding van de investering en/of opvangen van pieken in de operatie dan kan dat ook.